Badkamer resultaat

08001 foto01

De renovatie van de badkamer in een oude woning uit de jaren ’30 bleek een intensief project. Naast een tijdrovend ontwerpproces waarbij alles tot in detail werd uitgezocht en via diverse partijen de beste prijs-kwaliteit verhouding werd gezocht, bleek tijdens de uitvoering maar weer dat bij een verbouwing altijd onverwachtse zaken boven komen. Door directe lijnen met de ingehuurde aannemer en dagelijks (kort) werkoverleg kon tijdens de uitvoering worden bijgestuurd om het optimale resultaat te bereiken.

Badkamer 02

De meeste wanden en het plafond zijn uitgevoerd in stucwerk en geven de ruimte een moderne en strakke uitstraling. De vloer en douchenis zijn uitgevoerd in tegelwerk met een warme grijstint, in dezelfde tegel is een plint langs de wanden geplaatst. Enkele doorgetegelde nissen in de douchenis biedt ruimte voor badproducten. De grote glazen douchewand geeft een ruimtelijk beeld, waarbij de ruimte doorloopt in de douche.

De wastafel met spiegel en meubel zijn in de wand geschoven, hierdoor vormen zij samen één element in de ruimte. Het maatwerk meubel heeft een grote korflade en een lage binnenlade waardoor er veel bergruimte is gecreëerd. De nis met warme rustieke eiken planken biedt voldoende ruimte voor handdoeken en verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik.

08001-foto-05